website

Gouden tips bij kopen van kostuum heren

0 reacties

Hulp nodig bij kopen van kostuum heren ?

De beste manier om er chique uit te zien bij herenmode is het dragen van een kostuum heren. Hierbij moet men rekening houden met een aantal belangrijke punten.

Op wat moet je allemaal letten bij aankoop van kostuum heren ? Hier krijg je gouden tips die je goed kan begeleiden. Maak de juiste keuze met onze professionele kennis.

Er zijn diverse soorten modellen kostuumpakken. Hieruit zou je de best passende pak moeten kiezen. Belangrijke punten waarmee men rekening dient te houden zijn de lichaamsfiguur van de persoon, voor welke gelegenheid de pak dient, waarvoor men de kostuum koopt, voorkeur van kleur,...

Voor welke gelegenheid koopt men de kostuum?

Indien men de pak koopt voor werkgelegenheid kiest men eerder voor donkere kleuren zoals zwart, bruin, grijs en naviblauw kostuums. Vervolgens kiest men ook eerder voor luchtige en comfortabele stoffen die het bewegen aangenamer maakt tijdens lange werkdagen of belangrijke meetings. Costume croisée of Double-Breasted genoemd zijn ook hierbij favoriete pakken.

zwart kostuum heren

Voor gala avonden of recepties kiest men vooral voor smokings en tuxedo's.

blauw trouwkostuum

Als trouwpak koopt men vooral volgens seizoenen (zie andere blog) en in overeenstemming met de trouwjurk (blog volgt).

Op maat gemaakte kostuum heren

Indien u geen nieuwe pak op maat laat maken dient uw kostuum goed aangepast te worden. Dit is zeer belangrijk voor de uitzicht van uw kostuum. Deze dient goed te zitten aan de schouders als belangrijkste gouden tip ! Vervolgens zouden de lengte van de mouwen aan de polsen te zitten. Er zijn nog een aantal regels bij het maken van de juiste keuze van kostuum heren. Meer en meer mensen laten geen nieuwe kostuum meer op maat maken wegens de hoge kostprijs en lange leveringstermijnen. Men kan ook de gewenste model en kleur eerst passen om te zien welke beter staat.

Wat voor een lichaamsfiguur heeft men?

Bij ongelijke boven-en onderlichamen dient men te rekenen op een goede kleermaker. Bij ons krijgt u een pasgarantie dit wil zeggen niet goed wordt kostenloos opnieuw aangepast ! Bij grote maten kostuumpakken dient men ook niet te strak kopen. Best koopt men een maat groter. Bij het zitten moet men opletten aan de broek. Bij brede schouders ook opletten en 1 maat groter kopen. Bij een buikje dient men zeker een 3-delige te kopen zodat deze gecamoufleerd wordt. 

 

laat een reactie achter

Alle blogopmerkingen worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd
You have successfully subscribed!
This email has been registered
Nederlands
WhatsApp Klantenservice